• Kategori: Barnesåpe

Nyheter

Merker

Barnesåpe

Passer perfekt som gave fra mamma og pappa, onkel og tante, gudforeldre eller besteforeldre. Såpen er rundt halvparten så stor som en normal Alvelandsåpe. Er laget med samme oppskrift som blåbærsåpen.
En frisk, deilig sommersåpe med hudpleiende egenskaper. Ringblomstsåpen inneholder lavendel som er kjent for å ha beroligende virkning. Ta en flik av sommeren med året gjennom!

Ringblomst: Calendula officinalis er en robust og hardfør, ettårig plante. Blir opptil 60 cm høy. Blomstens farge varierer fra lys gul til rødorange. Bladene er lys grønne og lansettformede. De har en mild, aromatisk duft når de knuses. Det latinske navnet Calendula er avledet fra calends (kalender), og viser til at ringblomsten under varme himmelstrøk kan blomstre i alle årets måneder. De gamle romerne kalte ringblomsten for Verrucaria. Dette navnet kommer av ordet verruca, som betyr vorte, og viser til romernes bruk av ringblomst mot vorter. Ringblomsten er i folkemedisin kjent for sine hudpleiende egenskaper. Den blir også brukt for å gi huden større groevne.

Ringblomstsåpe er laget av:
Olivenolje, kokosolje, palmeolje, sheasmør, kakaosmør, kronblad fra ringblomst, eterisk olje av lavendel og rosmarinekstrakt.
Tilgjengelighet: På Lager
Pris: NOK 35
stk