Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Kaffekrus/Teakrus Sjarken

Vårt gourmetkonsept Sjarken består av tidløse, klassiske tallerkener, kombinert med spennende nye former. Design: Johs Røde og Porsgrunds Porselænsfabrik.

NOK 169,00

Venter inn snart

Fargeklatten Veita på Andenes har overtatt alle rettighetene til Sjarken-serviset, som i sin tid ble designet av multikunsteren Johs. Røde fra Ramberg. Gourmetkonseptet «Sjarken» består av tidløse, klassiske tallerkener, kombinert med spennende nye former. Sjarken gir deg kvalitet, funksjonalitet og allsidighet. Kombiner deler og former etter behov og dekk bordet med ditt eget unike servise! Dekoren er som sagt designet av multi-kunstneren Johs Røde. Han er født i Langfjordbotn i Alta, i 1936.
 På Ramberg – midt i Lofoten – finner vi Johs. Multikunstneren som lever og arbeider i miljøet han brenner for. Engasjementet gjenspeiles både i kunsten og den politiske- og sosiale aktiviteten. Galleriet og verkstedet ligger i hagen ved kunstnerens hjem. PORSGRUND er kjent for tidløse produkter av ypperste kvalitet, utviklet gjennom generasjoner og produsert med respekt for håndverket.